Aanbiedingen
 
Merken
 
Winkelwagen
Uw mandje is leeg
 

Poppers 10ml

Poppers 10ml

 

 

Rush Poppers bestellen die lustverhogend werken; dat zijn de zogenaamde Rush Poppers, ofwel ‘leathercleaners’. Nu in allerlei soorten en maten online te bestellen bij Kamagra, dè online sexhop. Je kunt kiezen uit 20 verschillende soorten ‘poppers’. Een goedkope en voordelige manier om nog meer van seks en orgasmes te genieten. Succes verzekerd!

 

Poppers is de populaire benaming voor een aantal vloeibare, vluchtige en kort werkzame drugs. Het gaat om nitrietverbindingen (alkylnitriet) die over het algemeen in kleine glazen flesjes worden verkocht. In Nederland zijn poppers sinds 1 september 2003 verboden, maar nog steeds her en der "onder de toonbank" verkrijgbaar (met name in seksshops), soms onder verhullende benamingen als "luchtverfrisser" of "leerreinigingsmiddel". De naam "poppers" is afgeleid van het Engels werkwoord to pop (knallen) en verwijst naar het geluid dat bij het openbreken van een ampul, waarin poppers vroeger verpakt werden, te horen is.

Poppers bestaan uit amylnitriet, butylnitriet, isobutylnitriet, isopropylnitriet, ethylnitriet, methylnitriet, cyclohexylnitriet of mengels daarvan. De drug heeft een sterk vaatverwijdende werking (vasodilatatie). Poppers hebben een scherpe, chemische geur die aan chloor doet denken. Poppers worden veel gebruikt als partydrug en als lustverhogend middel.

Ram poppers
Ram poppers
Reds Poppers
Reds Poppers
Rush poppers
Rush poppers
Rush Ultra Strong Poppers
Rush Ultra Strong Poppers
Super Rush Poppers
Super Rush Poppers